Vilassar ja disposa d'un Pla d'Acció Cultural

Pac 2020Després de l'inici del procés d'elaboració el mes de gener passat i de l'aprovació per ple el passat mes de juny, Vilassar de Dalt ja disposa d'un Pla d'Acció Cultural que defineix les línies mestres de les polítiques culturals municipals per als propers anys.

Amb l'objectiu de definir el model de política cultural que ha de regir a Vilassar de Dalt en els propers anys, l'Ajuntament va iniciar a principis d'aquest 2020 el procés de definició i redacció del Pla d'Acció Cultural que es va aprovar en el passat ple del mes de juny per unanimitat.

En un període marcat per la pandèmia de Covid19 que va esclatar just en el moment de l'inici de la redacció del pla, el document reflecteix la diagnòsi del moment actual i planteja escenaris futurs amb la flexibilitat suficient per adaptar-los a contextos tan incerts com l'actual.

El Pla s'ha elaborat amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, a través de la consultoria Taula.coop, i la participació de veïnat i entitats del municipi i per complir aquests objectius:

Generals.
Analitzar la realitat cultural del municipi.
Identificar les principals fortaleses, debilitats, amenaces i oportunitats del municipi en matèria cultural.
Definir un marc estratègic que orienti les polítiques culturals del municipi per als propers anys.
Concretar una sèrie d'accions a realitzar en els propers anys per assolir els objectius definits en el plantejament estratègic.

Específics.
Convertir Vilassar de Dalt en un referent cultural dins la zona del Baix Maresme.
Millorar la coordinació interna entre àrees i equipaments culturals municipals.
Promoure i protegir l'activitat cultural associativa existent al municipi tot facilitant sistemes i mecanismes de coordinació i organització. Aquests sistemes han de possibilitar col·laboracions i evitar que activitats i programacions se solapin.

Ja podeu consultar el document del Pla d'Acció Cultural clicant aquí.

29/07/2020
Fins el 31/12/2021
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12-02-2021 11:55