El Museu estrena el documental 'Gent de barri, gent de poble' amb gran èxit de públic

documentalEn el marc de les Vetlles d'Estiu 2020, aquest dissabte es va estrenar el documental 'Gent de barri, gent de poble', en un acte a la Plaça de la Vila. Seguint totes les mesures de prevenció de la Covid-19, unes 170 persones van assistir a la projecció.

170 persones van assistir dissabte a l'estrena del documental 'Gent de barri, gent de poble, produït pel Museu Arxiu de Vilassar, dirigit per Enric Ortega i realitzat per David Naudín.

La pel·lícula és fruit de les entrevistes realitzades a persones dels barris de Can Salvet, la Galbanya i el Pi amb la voluntat de conservar la memòria de la creació i creixement d'aquests barris, a partir del projecte de recuperació de la memòria col·lectiva 'El museu als barris'.

Així, el que va començar com un projecte per parlar del creixement de Vilassar fora del nucli entre les dues rieres s'ha materialitzat en un petit retrat vital d'una generació que va arribar amb poc més que una maleta sobretot de la zona de Múrcia (Cehegín, Calasparra i Valentín) i que ha modelat el poble que Vilassar és ara.

El documental és un senzill homenatge  a totes aquelles persones que vingudes d'arreu de l'estat van decidir fer arrels a Vilassar i malgrat haver de lluitar molt, van aconseguir el seu objectiu. Persones anònimes que van fer créixer els barris de Vilassar.

20/07/2020
Fins el 31/12/2021
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12-02-2021 11:55