Les mesures de seguretat per evitar contagis de covid-19 marquen la Revetlla 2020

Festes reduïdes amb família o amics, distància de seguretat i sense aglomeracions, principals trets de la revetlla de Sant Joan 2020 per evitar contagis de la covid-19.

Sant Joan 2020Aquest any viurem un Sant Joan diferent. Per celebrar-lo de la millor manera i amb seguretat tant per evitar possibles contagis de la COVID-19 com per evitar els accidents fent un mal ús del material pirotècnic, cal seguir aquests consells:

  • Celebreu una festa de Sant Joan única, en grups reduïts de persones (familiars o amics). Màxim 20 persones (excepte convivents).
  • Eviteu les festes amb aglomeracions de gent.
  • Mantingueu les mesures de protecció i higiene per prevenir contagis, com l'ús de mascareta, la distància física entre les persones, el rentat de mans amb aigua i sabó. La mascareta (a partir dels 6 anys) és obligatòria a l'espai públic i en àmbits privats si hi ha altres grups o persones de contacte no habitual. Cal respectar la distància de 2 m amb altres grups o persones de contacte no habitual.
  • Si feu ús de pirotècnia no feu servir el gel hidroalcohòlic: són incompatibles.
  • En cas de manipular pirotècnia, les mascaretes més apropiades són les de cotó. Les mascaretes quirúrgiques són de paper i polipropilè, materials gens adequats per manipular pirotècnia. Procureu no compartir metxa o altres estris. Llegiu les instruccions i feu un ús adequat dels petards. No els llenceu a ningú ni els utilitzeu dins de casa. A terrasses o patins interiors, feu ús només dels que estiguin permesos. No els utilitzeu a menys de 500 m d'una zona boscosa.
  • Eviteu compartir menjar i estris a l'hora dels àpats.
  • Per garantir una revetlla segura, queda prohibit l'accés motoritzat, excepte veïns, així com les aglomeracions de persones dins el Parc Serralada Litoral.

Consulteu totes les mesures de seguretat recomanades clicant aquí.

22/06/2020
Fins el 31/12/2021
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12-02-2021 11:55