El Consell d'infants tanca el curs presentant nou logotip

Consell d'infantsEl passat 8 de juny el Consell d'infants de Vilassar de Dalt va tancar el curs 2019-2020, un curs marcat pel confinament i que ha acabat amb l'elaboració d'un nou logotip que representarà el consell a partir d'ara.

Consell d'infantsDesprés de cinc mesos de feina, el Consell d'Infants va decidir tirar endavant el projecte de remodelació i adaptació d'un parc de la vila per adaptar-lo a les necessitats i la visió dels infants i fer-ho amb materials sostenibles i respectuosos amb el medi ambient.

Degut a la situació derivada de la covid-19, el Consell es va veure obligat a suspendre les trobades mensuals però, malgrat això, no ha deixat de treballar. Durant aquests mesos de confinament els membres del consell han seguit prenen decisions i com que no podien seguir amb el projecte inicial, van decidir aprofitar el confinament per escollir i elaborar un logotip representatiu pel Consell. Tots els que van voler van presentar una proposta i mitjançant el correu electrònic es va realitzar la votació. Finalment, el passat dilluns 8 de juny, va tenir lloc una trobada virtual per acabar d'escollir el logotip definitiu, valorar el curs i fer el comiat fins al curs que ve.

Tot i que ha estat un curs diferent i estrany, els consellers i conselleres estan molt contents dels resultats aconseguits.

Des de l'Àrea de Cicles de vida volen donar les gràcies als noies i nois que han representat el consell d'infants, com també a les dinamitzadores Núria i Mar de l'entitat Quiràlia per la seva tasca i dedicació.

18/06/2020
Fins el 31/12/2021
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12-02-2021 11:55