#Enslamereixem, la Festa Major dels Sants Màrtirs des de casa

Amb l'eslògan #Enslamereixem, diverses entitats han promogut una Festa Major dels Sants Màrtirs de caire familiar on la participació es conduirà mitjançant les xarxes socials de les entitats i les de tots els vilassarencs i vilassarenques que s'hi vulguin sumar. Aquesta proposta compta amb el suport i la participació de l'Ajuntament i la Comissió de Festes.

enslamereixemLa comissió organitzadora de la festa està acabant d'enllestir els detalls d'aquesta peculiar Festa Major que s'aniran donant a conèixer en els propers dies i que comptarà amb la participació d'artistes locals i moltes entitats del poble. La festa es portarà a terme mitjançant vídeos i activitats en directe des de les xarxes socials. Entre les activitats que s'hi podran veure hi ha tallers infantils, propostes gastronòmiques, sessions de contacontes, emissions d'obres de teatres i conferències i concerts en directe, entre d'altres.


Des de l'Ajuntament es dona suport en l'organització d'aquest acte comunitari perquè tots i totes puguem gaudir de la Festa Major. Tot i la situació actual de confinament i emergència sanitària i social, cal pensar les activitats de caire col•lectiu per tal de promoure en aquests dies difícils el sentiment de poble i mantenir la cultura i les festes de la mà d'entitats locals.
Pel que fa als actes que estaven previstos de realitzar en una situació normal pels Sants Màrtirs, es reprogramaran durant la Festa Major dels Sants Genís tal com es va explicar en aquesta notícia.

22/04/2020
Fins el 31/12/2021
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12-02-2021 11:55