Sant Jordi confinat

Les entitats i organismes de Vilassar de Dalt es mobilitzen per celebrar un Sant Jordi Virtual. En aquest espai recollim les iniciatives vilassarenques per commemorar aquesta diada tan atípica.

Aquesta diada de Sant Jordi l'hem de viure des de casa però les entitats de Vilassar han organitzat activitats ben diverses per celebrar aquesta festa de la millor manera possible:

BIBLIOTECA CAN MANYER

Roses als balcons

La Biblioteca de Vilassar de Dalt demana que es guarneixin els balcons i les finestres de la vila amb roses, per això han preparat un tutorial de com fer-ne. Podeu veure'l clicant aquí.

Activitats a les xarxes

  • Aquesta setmana el repte de la Biblioteca a les xarxes és descobrir personatges clàssics de la literatura infantil i juvenil. Hi podeu jugar seguint @bibliomanyer a Instagram i amb el hastag #personatgeclássiclij.
  • Les bibliotecàries de la Biblioteca can Manyer han presentat una llegenda de Sant Jordi ben original! La podeu veure a Facebook i participar al concurs per guanyar una bossa de la biblioteca inventant-vos el millor final per a la història.

Club de lectura des de casa

club de lecturaEl dia 23 d'abril, la Biblioteca organitza un club de lectura des de casa per comentar la novel·la Nosaltres en la nit. Podeu demanar més informació a b.vilassard.cm@diba.cat


LA MASSA, CCV

Estimem a cau d'orella

a cau d'orellaDes de La Massa, CCV han creat una iniciativa que traspassa les fronteres del confinament: Estimem a cau d'orella! A través del telèfon volen que tothom qui ho vulgui pugui rebre un missatge literari a cau d'orella.

Totes aquelles persones que hi vulgueu participar, caldrà que ompliu el formulari que trobareu al següent enllaç: https://forms.gle/5fk3iMjG9cQ7Tups7

Seguidament i, de manera aleatòria, s'assignarà a cada participant una persona a qui trucar el dia de Sant Jordi i fer-li arribar el missatge literari que vulgui.


Estimem Massa


massaLa segona activitat de La Massa, CCV és un concurs a través de les xarxes socials: Estimem Massa, un sorteig per compartir les mil maneres que tenim d'estimar. Es tracta de compartir una imatge per Instagram que representi un instant, un record o una manifestació d'amor. El premi serà un sopar per a dues persones a La Massa.

Podeu veure les bases a http://veuss.cat/per-sant-jordi-estimem-de-mil-maneres/


TEIXIDORES PER LA REPÚBLICA

Roses als balcons

El grup Teixidores per la república també convida tothom a fer roses de roba o paper. A la seva pàgina de Facebook hi trobareu vídeos amb tutorials per fer les vostres.

AFA FRANCESC MACIÀ

Sant Jordi contra el coronavirus

afa

L'Associació de famílies d'alumnes de l'Escola Francesc Macià proposen omplir les finestres de color amb diferents iniciatives que expliquen amb un vídeo:

  • Dibuixant una rosa
  • Dibuixant un Sant Jordi o Santa Georgina contra el coronavirus
  • Fent un titella

També conviden a totes les famílies a compartir a les xarxes socials imatges de les seves lectures.

ESPAI JOVE

L'Espai Jove de Vilassar de Dalt ha elaborat aquest tutorial per poder fer roses a casa:

* Aquest espai s'anirà completant amb les iniciatives que ens feu arribar a comunicacio@vilassardedalt.cat

21/04/2020
Fins el 31/12/2021
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12-02-2021 11:55