S'ajorna el Revela'T i se celebrarà del 25 de setembre al 4 d'octubre

El Revela'T, Festival de fotografia analògica de Vilassar de Dalt, que s'havia de celebrar del 5 al 21 de juny, s'ajorna a causa de la crisi de la COVID-19 i se celebrarà entre el 25 de setembre i el 4 d'octubre.

revela'tLes conseqüències de l'emergència sanitària de la COVID-19 es deixen sentir amb força també en el món de la cultura i el turisme i no són pocs els esdeveniments que es veuen afectats per ajornaments i anul·lacions. El Revela'T, el Festival internacional de fotografia analògica de Vilassar de Dalt n'és un i en comptes de celebrar-se el proper mes de juny com estava previst, canvia de dates i tindrà lloc entre el 25 de setembre i el 4 d'octubre.


Humanity, a portrait of the present
, lema de l'edició 2020 del Revela'T

Coincidint amb el 65è aniversari de l'exposició The Family of Man, comissariada per Edward Steichen, el Festival Internacional de fotografia analògica Revela't pren aquesta exposició emblemàtica com a leitmotiv per a la seva vuitena edició.

The Family of Man és part de la dècada de 1950, una dècada particularment convulsa en la qual es produeixen grans fenòmens sociopolítics com la guerra freda i la seva conseqüent amenaça nuclear; la lluita contra la segregació racial als EUA i Sud-àfrica; importants canvis polítics a l'Argentina i a Cuba, entre molts altres moviments d'abast internacional. Al mateix temps, i com a efecte d'això, es consolida l'anomenada fotografia humanista que pren com a eix vertebrador la persona, exaltant-se i posant l'accent en les seves qualitats, els seus valors, el seu esperit i la seva dignitat. Aquest corrent de fort accent social i documental, retrata la vida ordinària amb un ull en la projecció d'un futur ple de major optimisme.

Tota la informació del Revela'T al seu web.

Campanya de micromecenatge del Revela'T

A través de la planaforma Patreon, el Revela't ha engegat una campanya de suport popular amb diversos nivells d'implicació econòmica. Oberta a tota la ciutadania, aquesta campanya defineix 5 nivells d'aportació: 2€ al mes, 5€, 10€, 25€ i 50€; tots ells amb compromís d'un any i amb diverses recompenses en funció de l'aportació. Podeu consultar els detalls de la campanya clicant aquí.

09/04/2020
Fins el 31/12/2021
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12-02-2021 11:55