L'Ajuntament habilita un correu per a la ciutadania que vulgui col·laborar en atendre els casos de vulnerabilitat del municipi

voluntarisEls Serveis Bàsics d'Atenció Social estan treballant intensament i coordinadament per organitzar les tasques i els circuits d'acord amb la realitat social concreta i atendre així, de manera més eficient, les necessitats de la població més vulnerable. Amb tot, es vol comptar totes aquelles persones, col·lectius i/o iniciatives que vulguin aportar la seva col·laboració.

Els Serveis Bàsics d'Atenció Social estan treballant intensament i coordinadament per organitzar les tasques i els circuits d'acord amb la realitat social concreta i atendre així, de manera més eficient, les necessitats de la població més vulnerable.

Amb tot, es vol comptar amb tothom per tal de poder arribar al màxim de cobertura de necessitats bàsiques de la ciutadania i, és per això, que un cop determinades les necessitats de la població, agrairem qualsevol iniciativa ciutadana que sumi esforços en aquest sentit.

Totes aquelles persones, col·lectius i/o iniciatives que vulgueu aportar la vostra col·laboració, us podeu adreçar a l'ajuntament a través del correu: spersonals@vilassardedalt.cat.

18/03/2020
Fins el 31/12/2021
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12-02-2021 11:56