Vilassar es mobilitza per facilitar el confinament

CasaDavant la situació de confinament en què es troba el país per lluitar contra l'expansió del COVID-19, diversos organismes i entitats de Vilassar de Dalt han llançat iniciatives a través de les xarxes socials per ajudar a passar millor les hores a casa.

Si sou una entitat vilassarenca i esteu duent a terme activitats virtuals durant aquests dies feu-nos arribar la informació a través de les nostres XXSS. Durant aquests dies n'anirem fent un recull.

  • La Biblioteca can Manyer us convida a compartir les vostres lectures durant els dies de confinament. Si mencioneu @bibliomanyer a les vostres històries d'Instagram, la biblioteca compartirà les vostres propostes.
  • L'Aula de dansa plantejarà diversos reptes durant els propers dies a través d'Instagram. Han començat amb el #joballoacasachallenge. Podeu gravar-vos a casa vostra i si etiqueteu el vídeo amb aquesta etiqueta i mencioneu @auladandavilassardedalt, compartiran les vostres idees.
  • Àgora Vilassar, l'Aula de formació permanent de Vilassar de Dalt està usant el seus perfils a les xarxes socials (Twitter, Facebook i Instagram) per compartir activitats per fer des de casa relacionades amb les seves xerrades.
  • L'AFA de l'escola Francesc Macià planteja el #Repte55 amb propostes per fer en família durant 15 dies. Per participar-hi només cal seguir el seu perfil de Twitter, realitzar les activitats que proposen i compartir-ho a les xarxes socials amb l'etiqueta #ensquedemacasa i mencionant @AFAFmacia. A més, la família que pugui més imatges i vídeos podrà guanyar un val de 10€ per gastar a la parada de l'AFA el dia de Sant Jordi.
  • El CE Vilassar convida tots el seus jugadors a compartir la seva estada a casa pujant a Twitter imatges amb els colors del club i les etiquetes #ambelCEVaCasa i #CEVaCasa.
  • L'Escola Bressol can Roura s'afegeix a la pluja de propostes educatives per fer amb els infants a casa des del seu perfil de Facebook i Instagram i us anima que ho compartiu amb l'etiqueta #canrouraacasa.
  • El Museu Arxiu us activarà la nostàlgia amb la publicació durant aquests dies de confinament de fotos antigues de Vilassar i amb enllaços amb lectures recomanades. Ho farà a través de la seva pàgina de Facebook.
  • Els Geganters de Vilassar de Dalt, a través de la seva pàgina de Facebook us ofereixen vídeos llargs i curts de diverses actuacions i sortides dels Gegants de Vilassar.
  • La Massa, Centre de Cultura Vilassarenc proposa visualitzar la pel·lícula Summits of my life de Kilian Jornet que es pot veure de manera gratuïta durant aquests dies i a més ha habilitat un espai al seu web amb les receptes dels darrers tallers de cuina per poder posar-les en pràctica a casa.
  • Vilassar de Dalt contra el càncer ofereix sessions de ioga o meditació a través del seu canal de Youtube.
16/03/2020
Fins el 31/12/2021
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12-02-2021 11:56