L'Ajuntament pren mesures per evitar la propagació del coronavirus SARS-CoV-2 a Vilassar

Prevenir el coronavirusTot i que el Departament de Salut ha confirmat el primer cas de coronavirus SARS-CoV-2 a Vilassar, la cadena de contagis està sota control i des de l'Ajuntament es demana calma, responsabilitat i seguir les recomanacions de prevenció. Des del Consistori s'estan prenent les mesures preventives necessàries i s'està en permanent contacte  amb la Conselleria de Salut.

El cas de coronavirus SARS-CoV-2 detectat al municipi està sota control i en període de confinament tal i com han informat les autoritats sanitàries. De la mateixa tots els seus contactes estan identificats i en estudi. És per aquest motiu que l'Ajuntament demana calma, responsabilitat i, sobretot, seguir les recomanacions per a prevenir els contagis que podeu consultar en aquest enllaç.

Activitats extraescolars i competicions esportives
Seguint les recomanacions anunciades aquest dimecres al matí pel Govern de la Generalitat, l'Ajuntament manté totes les activitats extraescolars. D'altra banda, les competicions esportives també es mantenen tot i que s'hauran de fer a porta tancada i sense públic, excepte les de menors d'edat que podran anar acompanyats. En aquest sentit, l'Ajuntament recomana que només hi assisteixi una sola persona per evitar aglomeracions.

Equipaments municipals
Pel que fa als equipaments municipals es mantenen oberts i funcionaran amb normalitat mentre no hi hagin noves instruccions del Govern de la Generalitat. Aquestes mesures seran vigents fins el 27 de març.

Actes supesos
Pel que fa als actes de gran format o que es preveu que hi hagi una important aglomeració de persones que estan previstos al municipi en els propers 15 dies queden suspesos. Així, s'anul·la ca Calçotada Diabòlica, l'Aplec de Sardanes i el Concert de Clàssica d'aquest mes.  


Amb tot, l'Ajuntament insta als veïns i veïnes de Vilassar a consultar en tot moment els canals oficials municipals obviant les notícies falses o basades en rumors que poden generar situacions d'alarma innecessària.

Video informatiu sobre el coronavirus SARS-CoV-2

11/03/2020
Fins el 31/12/2021
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12-02-2021 11:56