Primer pas per a l'elaboració del nou Pla d'acció cultural de Vilassar

PACUna trentena de persones van assistir aquest dissabte al taller participatiu per a l'elaboració del nou Pla d'Acció Cultural de Vilassar de Dalt. Representants d'entitats, veïns i veïnes van reflexionar, discutir i fer propostes al voltant de la realitat cultural del poble, primer pas per a la redacció del nou PAC.

El Departament de Cultura de l'Ajuntament i amb el suport de la Diputació de Barcelona, a través de la consultoria Taula.coop, ha iniciat, aquest 2020, un procés que compta amb la participació de les entitats i la ciutadania per analitzar la realitat cultural del poble i definir un marc estratègic que orienti les polítiques culturals.

La primera fase de la redacció del pla és la diagnosi que ja s'està elaborant per mitjà de la participació d'entitats i veïnat. En aquest sentit, el dissabte 15 de febrer va tenir lloc una jornada participativa que va comptar amb la presència d'al voltant de 30 participants que, dividits en grups de treball, van analitzar la realitat cultural de la vila.

PAC PAC

La jornada va començar a les 10 del matí amb la salutació de l'alcaldessa i regidora de cultura de l'Ajuntament de Vilassar de Dalt, Carola Llauró i va continuar fins a la 1 del migdia amb una alta participació per part dels i les assistents.

PAC PAC

Un cop enllestida la fase de disgnosi, la propera primavera d'engegarà ja la fase de propostes que desenvocarà en la redacció final del PAC.

17/02/2020
Fins el 31/12/2021
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12-02-2021 11:56