Finalitzen les tasques d'adequació de la necròpolis de les Pistes d'Atletisme

Tombes pistesDesprés de la col.locació de la carpa de protecció de la necròpils de les Pistes d'Atletisme, aquesta setmana s'ha procedit a la restauració del jaciment tardoromà.

Gràcies a la subvenció obtinguda de la Diputació de Barcelona, en la línia de protecció i millora d'espais arqueològics, aquesta setmana s'ha procedit a la restauració de la necròpolis de les Pistes d'Atletisme. S'han recol.locat totes les lloses, retirat el fang acumulat del jaciment abans que estiguessin cobertes, netejat l'interior i perfilat el perímetre de cada enterrament.

Tombes pistes


Tombes pistes

Aquest espai museïtzat a l'aire lliure ha sofert els darrers anys diferents actes vandàlics que n'havien degradat el seu entorn, la construcció de la coberta de protecció ajudarà al mateix temps a preservar la seva conservació i evitar l'erosió del terreny.

Espais d'interpretació del nostre passat com la necròpolis de les pistes, els forns romans de Vilassar, els plafons patrimonials repartits per indrets singulars del nostre municipi volen posar en valor el ric patrimoni històric i arqueològic local.

05/02/2020
Fins el 31/12/2021
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12-02-2021 11:56