El temporal Glòria causa més d'una cinquantena d'incidències a Vilassar

Les fortes ratxes de vent que es van registrar entre dilluns i dimarts com a conseqüència del temporal Glòria han provocat més d'una cinquantena d'incidències al municipi. La major part dels desperfectes són a l'arbrat i al mobiliari públic. Pel que fa als equipaments municipals i les escoles, l'Ajuntament en va ordenar el tancament com a mesura de seguretat per evitar danys personals.

Una de les conseqüències més visibles del temporal a Vilassar ha estat la quinzena d'arbres que han caigut a la via pública i els desperfectes en el mobiliari urbà. D'altra banda, el vent també ha arrencat uralites, cables, xemeneies i trossos de parets de diferents habitatges.

Arbre caigut Ravalet

Arbre caigut Fornaca

Arbre caigut

Mur la FornacaArbre caigut MuseuJardinets sant Jordi

Arbre caigut

Tancat l'accés al parc de can Rafart
Com a mesura de seguretat, dimarts es va tancar l'accés al parc de can Rafart per la caiguda de tres arbres i, a hores d'ara, continua tancat per l'alt risc de més caigudes d'arbrat i branques. En aquest sentit, estan fora de servei totes les activitats que es troben a l'entorn del parc com els dos bars, i també les que es desenvolupen a l'interior de la casa de can Rafart, com l'Aula de Música i el Casal de la Gent Gran, que també ha patit desperfectes importants.

Arbre caigut can Rafartarbre caigut can rafart

Reobertura dels centres educatius i suspensió de les activitats a l'aire lliure
Davant les males condicions climatològiques i les recomanacions fetes pel Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) i com a mesura de seguretat, l'Ajuntament va ordenar la suspensió de les classes de totes les escoles i institut de la població i les activitats extraescolars des de dilluns a partir de les 15 h i dimarts durant tot el dia. Aquest dimecres les classes als centres educatius s'han reprès, tot i que les segueixen suspeses totes les activitats que es desenvolupen a l'aire lliure.

Equipaments municipals
La piscina municipal, el pavelló i camp de futbol continuen tancats aquest dimecres per refer els desperfectes ocasionats pel temporal en aquestes instal·lacions. D'altra banda, es reobren les classes dirigides del gimnàs del pavelló a partir de les 16.30 h d'aquest dimecres. L'Aula de Dansa i la Biblioteca de can Manyer reobren els serveis aquesta tarda en el seu horari habitual.

Piscina


Pistes atletisme

Nou front de pluges aquest dimecres a la tarda

El Servei Meteorològic de Catalunya ha donat per finalitzat l'episodi de vent. Tot i això, es mantenen els avisos per intensitat i acumulació de pluges per l'arribada d'un nou front de tempestes que ens afectarà les properes 24 hores.

Previsió dimecres

Previsió dijous

22/01/2020
Fins el 31/12/2021
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12-02-2021 11:56