El Teatre La Massa comença temporada amb 11 espectacles programats

Clara Peya, Albert Guinovart, La Calòrica o la nova companyia vilassarenca TotÉsTeatre són alguns dels noms de la Temporada hivern-primavera del Teatre La Massa que comença aquest diumenge. El tret de sortida el donarà el 4t concert de la Temporada de clàssica centrat en els compositors Grieg i Bizet.

Programació La MassaL'Orquestra Simfònica Sant Cugat serà l'encarregada d'engegar la temporada hivern-primavera del Teatre La Massa aquest diumenge. Ho farà amb un concert dedicat a Grieg i Bizet amb el director convidat Michal Nesterowicz. La màgia del Mag Edgard prendrà el relleu a la música amb l'espectacle Déjà vu que. El cabrilenc serà a l'escenari de La Massa el 8 de febrer, després de guanyar la segona edició del concurs Pura Magia de TVE. El pianista Albert Guinovart serà el solista convidat al 5è concert de la Temporada de clàssica que la Simfònica de Sant Cugat dedicarà a Brahms. Dansa, música, teatre, reflexió... Tot això forma part de l'espectacle Suite Toc Núm. 6 de Les Impuxibles, la companyia de les germanes Clara i Ariadna Peya que es podrà veure el 29 de febrer.

El mes de març estarà protagonitzat per la nova companyia vilassarenca TotÉsTeatre que els dies 7 i 8 ocuparan el Teatre La Massa amb l'obra Les noies de Mossbank Road amb Mireia Pujol, Àngels Blazquez i Montse Martí. El dia 22 serà el torn de la Banda de Barcelona que oferirà un concert dirigit per Salvador Brotons. El 18 d'abril arribarà la companyia de dansa contemporània La Quebrá amb el seu espectacle Get No, finalista al premi Dansa IT 2018 mentre que la Temporada de clàssica acabarà el 26 d'abril amb el concert del 30 aniversari de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat.

El Museu Arxiu de Vilassar també serà present a la nova temporada de La Massa. Serà el 30 d'abril amb l'estrena del documental Gent de barri, gent de poble, sorgit de les trobades amb veïns i veïnes dels barris de La Galbanya, el Pi i can Salvet per recuperar-ne la memòria. La pel·lícula està produïda pel Museu Arxiu, dirigida per Enric Ortega i realitzada per David Naudín.

La Temporada es tancarà el mes de maig amb dues de les companyies catalanes més consolidades. Tanaka Teatre arribarà el 9 de maig amb El peix irisat, un espectacle especialment pensat per a públic a partir de 2 anys; i La Calòrica, que aquest 2020 celebra 10 anys, portarà a La Massa el seu darrer espectacle, Els ocells, el 23 de maig.

La temporada també a començat amb novetats en els preus i promocions del Teatre La Massa. La promoció Bambolines, que ha ofert entrades al 50% durant les festes de Nadal, per a tots els espectacles ha estat tot un èxit. Per mitjà d'aquesta nova promoció s'han venut un total de 303 entrades.

Podeu consultar tota la programació detallada i els preus i promocions al web del teatre.

 

14/01/2020
Fins el 31/12/2021
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12-02-2021 11:56