Els Reis d'Orient arriben a Vilassar envoltats de màgia

Reis 2020Ses Majestats els Reis d'Orient van arribar aquest diumenge 5 de gener a Vilassar de Dalt, puntuals a la cita amb tots els infants del poble. Des de l'Hospital de Sant Pere, la comitiva reial va recórrer els carrers del poble enmig de les mirades il·lusionades de petits i grans.

Tal i com mana la tradició, Melcior, Gaspar i Baltasar van començar la Cavalcada pels carrers de Vilassar des de l'Hospital de Sant Pere. Des d'allà van iniciar el recorregut on Ses Majestats van estar acompanyats en tota la rua pels patges i ajudants i també per geganters, diables i tabalers i per La gran família, un grup d'animació que representava una família gegant. Dalt de les carrosses preparades per la Comissió de Festes, els tres Reis i el seu seguici van fer arribar la seva màgia a tots els racons de la vila. Entre les novetats d'aquest any, també va destacar la nova cua inclusiva que va premetre que els infants amb diversitat funcional poguéssin fer entrega de les cartes a Ses Majestats amb normalitat i també un servei de correu reial on els infants van poder registrar oficialment les seves cartes.

Reis 2020 Reis 2020

Reis 2020 Reis 2020

Reis 2020 Reis 2020

Després de fer els tradicionals honors al nen Jesús i amb l'església i la plaça de la Vila plenes de gom a gom, Ses Majestats es van dirigir al públic recordant-los la importància de ser bones persones i instant-los a anar a dormir aviat per facilitar-los la feina. L'alcaldessa, Carola Llauró els va rebre i els va fer entrega de les claus de totes les cases de la vila i del pa i la sal com a símbol d'hospitalitat. Allà mateix, Melcior, Gaspar i Baltasar van rebre les cartes de tots els nens i nenes tot just abans d'encetar la nit més màgica de l'any.

Reis 2020 Reis 2020

Reis 2020

07/01/2020
Fins el 31/12/2021
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12-02-2021 11:56