Els vilassarencs i vilassarenques tindran accés lliure a les exposicions del Revela't entre setmana

Última revisió 15-09-2022 14:14
09/09/2022

Del 12 al 30 de setembre de dilluns a divendres, les persones residents a Vilassar podran accedir lliurement als espais que acullen les exposicions com la sala polivalent L'Estrella, la fàbrica de cal Garbat o els Rajolers.

Amb la voluntat d'acostar el festival al poble, l'entrada a les exposicions del Revela't serà gratuïta entre setmana per a tots els vilassarencs i vilassarenques. Així dons, del dilluns 12 al divendres 30 de setembre, les persones residents a Vilassar podran accedir lliurement als espais que acullen les exposicions com la sala polivalent L'Estrella, la fàbrica de cal Garbat o els Rajolers. Per aconseguir les entrades caldrà adreçar-se al punt d'informació situat a la Plaça de la Vila i mostrar el DNI.

En total seran 36 les exposicions que es podran veure a Vilassar durant el Revela't. Sota el lema 'Tempus fugit', el Revela't del desè aniversari explorarà el pas del temps a través de treballs fotogràfics d'artistes com Joan Foncuberta, que rebrà el distintiu de plata del festival; Alessandra Sanguinetti, fotògrafa de l'agencia Magnum, Natalia Kepesz, amb el seu projecte guardonat amb un World Press Photo el 2021 o una exposició sobre la Guerra Civil de Joaquín Paredes.

Podeu consultar-les totes a la pàgina web del Revela't 2022.

Horari de les exposicions:

De dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h (excepte el divendres 16 de setembre que obren de 10 a 21 h).

Dissabtes i diumenges, de 10 a 21 h

Tots els dimarts, tancat.

Revela't
Revela't