L'octubre és el mes del Vi+

Última revisió 27-09-2022 11:49
27/09/2022

Durant el mes d'octubre, Vilassar de Dalt i 9 municipis més de la DO Alella participen al Vi+, un cicle d'activitats destinat a realçar, promocionar i potenciar tota la riquesa vinícola que un territori com el de la DO Alella ofereix i que arriba a la 7a edició. 

L’octubre és el mes escollit per acollir el Vi+. Aquell moment de l’any on tot el raïm ja està gairebé collit, les vinyes comencen a tenyir-se de tons grocs i marrons, i els primers vins fermenten o descansen a les seves tines. És ara quan el territori DO Alella aixeca les ales per oferir 37 propostes amb què gaudir i tastar el millor vi, la gastronomia local, la cultura més autòctona i trepitjar territori. Uns dies per viure experiències úniques creades pels membres de la Ruta del Vi DO Alella.

Són molts els ajuntaments que ofereixen activitats: El Masnou, Vilanova del Vallès, Tiana, Alella, Vilassar de Dalt, Santa Coloma de Gramenet, Argentona, Llinars del Vallès, Premià de Dalt, Vallromanes i molts els cellers que també han dissenyat activitats per l’ocasió.

En concret a Vilassar de Dalt s’organitzarà un concert en directe dirigit pel violoncel·lista Pau de Nut que acompanyarà la presentació del vi 600 elaborat al mateix municipi. L’entrada és lliure.Per tancar amb l’oferta, l'Hotel Sorli Emocions, l'Hotel Arrey Alella i l'Hotel Granollers ofereixen paquets enoturístics juntament amb la proposta de benestar d’Alella Organic Spa.

Pots consultar el programa complet del Vi+ 2022 clicant aquí.


 

600
600