Arrenca el projecte de masoveria urbana a l'edifici públic de can Tarrida

Última revisió 21-12-2021 19:24
21/12/2021

Aquest dimarts ha culminat el projecte d'adjudicació de l'habitatge en règim de masoveria urbana de can Tarrida amb la signatura del contracte i el lliurament de les claus a les joves que el duran a terme. Aquest projecte pilot forma part de les polítiques d'habitatge contemplades en el Pla de mandat de l'equip de govern amb l'objectiu de crear habitatge juvenil al poble.

 

 

L'alcaldessa, Carola Llauró, i el regidor d'Habitatge, Benet Oliva, han formalitzat, aquest dimarts al matí, els tràmits d'adjudicació del primer habitatge en règim de masoveria urbana al municipi. Després de signar el contracte i rebre les claus, les joves adjudicatàries arrenquen aquest projecte pilot a l'edifici públic de can Tarrida que obre les portes a noves fòrmules d'emancipació juvenil al poble. 

Amb aquest tràmit es tanca una actuació que respon als següents objectius del PAM d’Habitatge:

  • Rehabilitació d’habitatges municipals per a millorar el patrimoni públic (les obres principals d’adequació de l’habitatge han estat realitzades per l’Ajuntament entre els anys 2020 i 2021)
  • Impuls de la masoveria urbana per al foment de formes alternatives d’accés a l’habitatge (realització d’una prova pilot sobre un edifici públic)
  • Incrementar l’habitatge assequible (gestió d’habitatges dotacionals públics) que permeti l’emancipació de joves.