Comença el nou curs a Vilassar

Última revisió 06-09-2023 08:40
05/09/2023

Aquesta setmana s’inicia el curs escolar 2023/2024 que portarà un total de 1.355 alumnes a les aules de Vilassar de Dalt. 

Aquest dimecres 6 de setembre comença el nou curs escolar 2023 – 2024, un curs que manté l’avançament de l’inici de les classes. A Vilassar, un total de 1.355 alumnes tornaran a omplir les aules dels cinc centres educatius del municipi: l’Escola Bressol Municipal Can Roura (102 infants), l’Escola Francesc Macià (365), l’Escola Sant Jordi (280), l’Escola Immaculada (202) i l’lnstitut Jaume Almera (478).

Aquest curs escolar, l’alumnat d’Educació Infantil, Primària, secundària obligatòria i els cicles formatius de formació bàsica torna a l’escola el proper dimecres 6 de setembre. 

Batxillerat, els cicles de formació professional de grau mitjà i superior, els cursos d'especialització de la formació professional, els itineraris formatius específics, els programes de formació i inserció, el curs de formació específic per a l'accés a cicles de grau mitjà, el curs de preparació per a la incorporació als cicles formatius de grau superior, i els cicles formatius de grau mitjà i de grau superior d'arts plàstiques i disseny i d'arts escèniques començaran el curs el proper dimarts 12 de setembre.

Les classes dels ensenyaments artístics de règim especial, els graus professionals de música i dansa, els ensenyaments esportius i els ensenyaments de centres i aules de formació d'adults començaran no més tard del 18 de setembre mentre que les escoles oficials d’idiomes ho faran no més tard del dia 25.

TALLS DE TRÀNSIT
Per tal de garantir la  convivència ciutadana  a la via pública es  mantenen les actuacions coordinades amb la Policia local per organitzar les entrades i sortides dels centres i la seva senyalització de les zones d'espera, entrada i sortida en alguns centres i el tall parcial d’alguns carrers per facilitar l’accés a l’escola. Podeu trobar els horaris d’entrada i sortida de cada centre així com els talls de carrers clicant aquí.

Els talls s’efectuen entre les 8.50 h i les 9.10 h, les 12.50 h i la 13.10 h, les 14.50 h i les 15.10 h i les 16.50 h i les 17.10 h. En aquest període de temps quedaran tallats al trànsit el carrer Àngela Parera (entrada i sortida de l’Escola Immaculada) i Sant Antoni (entrada i sortida de l’Escola Sant Jordi). Entre les 8.45 i les 16.45 h. es mantindrà el tall del carrer Pius XII entre Salamero i Reina Elisenda a l'entorn de l'Escola Francesc Macià per minimitzar la contaminació acústica.

Per altra banda, les regidories d’Espai Públic, Mobilitat, Medi ambient, Comerç i Educació estan dissenyant noves propostes per a la Setmana Europea de la Mobilitat que tindrà lloc del 16 al 22 de setembre amb l’objectiu d’incorporar noves estratègies de mobilitat i sensibilitzar sobre l’ús abusiu dels cotxes en el municipi. També  es proposa a la població recollir propostes per part d’entitats i associacions per fer de Vilassar un  poble més sostenible, segur i saludable.


 

 

curs escolar
curs escolar