El 8 d'octubre obre L'Altre Espai Jove

Última revisió 03-10-2022 10:48
03/10/2022

L'Altre Espai Jove obrirà el 8 d'octubre com a espai obert de trobada i d'oci per a persones amb diversitat funcional intel·lectual. L'equipament està gestionat pel Servei de joventut de l'Ajuntament de Vilassar de Mar en conveni amb els ajuntaments de Cabrils i Vilassar de Dalt. 

Des del 8 d'octubre, el jovent de Vilassar de Dalt amb una diversitat funcional intel·lectual podrà gaudir de l’Altre Espai Jove a Vilassar de Mar. Es tracta d'un espai obert de trobada i oci per a persones amb diversitat funcional intel·lectual (d’entre 16 i 30 anys amb un nivell d’autonomia elevat amb necessitat de suport intermitent o limitat) d’accés lliure i gratuït a excepció de les activitats puntuals i sortides. 

L'Altre Espai Jove està gestionat pel Servei de Joventut de Vilassar de Mar amb el suport d'una empresa externa especialitzada en la dinamització d'espais joves per a persones amb diversitat intel·lectual i en conveni amb els ajuntaments de Cabrils i Vilassar de Dalt.


L'horari és: dissabtes de 17 a 20 h (d’octubre a juny).

És un espai d’ús lliure però cal inscripció clicant aquí.
Un cop omplert el formulari online, l’entitat Entramat es posarà en contacte amb la famílies per valorar cada cas individualment. Les inscripcions estaran obertes durant el mes d'octubre. Durant el mes de novembre es tancaran i es valorarà si les persones inscrites de fora dels municipis mancomunats poden accedir al servei en funció de les places disponibles.

L'Altre
L'Altre

Et pot interessar