El 9 de maig s'obre el període per sol·licitar les beques menjador per al curs 2022 - 2023

Última revisió 05-05-2022 13:52
05/05/2022

Del 9 de maig al 10 de juny es poden presentar les sol·licituds per les beques menjador del curs que ve. Per formalitzar-les cal realitzar el tràmit online o omplir el formulari corresponent amb tota la documentació que es demana i adreçar-se a l'Oficina d'Atenció Ciutadana.

Aquest dimarts s'obre la convocatòria d'ajuts individuals de menjador, adreçats a l'alumnat d'ensenyaments obligatoris i de segon cicle d'educació infantil (entre P3 i 4t d'ESO) de centres educatius públics amb servei de menjador.

En aquesta convocatòria les famílies amb custòdia compartida hauran de presentar una única sol·licitud conjunta.
Només és necessari marcar la casella de custòdia en els casos següents:
-          En casos de custòdia  on només un dels progenitors la vulgui demanar (caldrà marcar si es compartida o total)
-          En el cas de família monoparental.

Les sol·licituds es poden presentar per dues vies:
-    De forma presencial: a l’Oficina d'Atenció Ciutadana, aquest any ja atenen sense haver de demanar cita prèvia, per tant no s’acceptaran sol•licituds presentades fora del període. Si es vol demanar cita prèvia es pot trucar el telèfon 93 753 98 00.
-    Via telemàtica: descarregant-se els formularis penjats al tràmit de la web de l’Ajuntament. 

Cal omplir de forma correcta i signar, adjuntar tota la documentació imprescindible, també adjuntar la documentació que justifiquin les situacions particulars. Un cop recollida i omplerta tota la documentació cal iniciar el tràmit a la secció de tràmits de la Seu electrònica o presencialment a l'Oficina d'atenció ciutadana de l'Ajuntament de Vilassar de Dalt.

Beques menjador 2022
Beques menjador 2022