El Consell d'Infants tanca el curs 2020-2021

Última revisió 16-06-2021 14:14
16/06/2021

Aquest dilluns 14 de juny ha tancat un nou curs del Consell d'Infants de Vilassar. Un curs marcat per la pandèmia que ha transcorregut a cavall entre les trobades telemàtiques i presencials. Tot així, els representants del Consell han pogut tirant endavant les propostes d’aquest curs que van portar al ple del passat mes de març.

Enguany han estat dues les propostes presentades: la primera és la de penjar pel poble cartells de motivació i sensibilització que recordin a les persones fer accions per promoure una bona convivència i uns bons comportaments entre la ciutadania; i la segona, està enfocada a una ocupació de la via pública segura i qualitativa, com per exemple pintar jocs a terra perquè els nens i nenes que hi passin puguin jugar al carrer.

A l’acte de cloenda els consellers i conselleres es van reunir presencialment per veure els dissenys dels cartells, valorar el curs i acomiadar-se amb un petit berenar i amb la companyia de la regidora Mamen Terradas.

Des de l’Àrea de Cicles de Vida es vol agrair la feina feta als noies i nois que han representat el Consell d’Infants, com també a les dinamitzadores Rut, Mireia i Mar de l’entitat Quiràlia per la seva tasca i dedicació.