Èxit del nou Speed Networking del Servei d'Ocupació

Última revisió 14-05-2024 11:34
14/05/2024

40 persones van participar a la tercera edició de l'Speed Netwotking al Museu Arxiu, on van poder fer contactes amb una quinzena d'empreses del Maresme.

El passat dijous 9 de maig, es va a celebrar la 3a edició de la jornada Speed Networking al pati del Museu Arxiu, un esdeveniment que va a posar en contacte a 40 persones participants dels diferents programes d’orientació de l’Ajuntament de Vilassar de Dalt i la Fundació Gentis, amb 15 empreses de la comarca amb l’objectiu de facilitar l’accés al món laboral.

Un any més, gràcies a la col·laboració de les empreses del territori, les persones usuàries dels programes ocupacionals que s'imparteixen des del Servei de Promoció Econòmica, van tenir l'oportunitat de presentar-se i mostrar el seu currículum en entrevistes personals de dos minuts. A més a més, al finalitzar la jornada es va realitzar un intercanvi d'opinions i comentaris per tal d'ajudar a millorar l'argumentari de les persones participants en futures entrevistes de feina. Totes les persones i empreses van valorar positivament l'experiència i l'oportunitat que representen aquestes jornades.

Et pot interessar