Exposició pública de les llistes per al sorteig de Jurat Popular

Última revisió 15-09-2022 09:34
15/09/2022

El cens es podrà consultar al l'oficina de l'OAC, Plaça de la Vila, 2, i el termini per presentar al·legacions al cens finalitza el dia 21/09/2022.

El dimarts 13 de setembre es van publicar les llistes electorals pel sorteig de les candidates a Jurat popular 2023-2024. El llistat es podrà consultar fins al dimecres 21 setembre, ja que s’exposen al públic perquè les persones interessades les consultin a l’efecte de presentar reclamacions.

D’aquesta manera, podreu demanar rectificacions al cens que trobareu a l'oficina de l'OAC. Aquest cens servirà perquè el proper dijous 22 de setembre es faci el sorteig de candidatures a jurat popular pel bienni 2023-2024. El sorteig es realitzarà a les 9:30 hores en sessió pública a la seu de l'Audiència Provincial de Barcelona (Palau de Justícia, pg. Lluís Companys, s/n, Barcelona).

"Les llistes electorals s'exposen al públic perquè les persones interessades les consultin a l'efecte de presentar reclamacions. En virtut del que estableix l'article 41 de la Llei orgànica del règim electoral general, es prohibeix la informació particularitzada sobre les dades personals contingudes en el cens electoral i no se'm permet la recopilació de dades per qualsevol mitjà, ja sigui manual, fotogràfic, informàtic o de qualsevol altra naturalesa, sota les responsabilitats procedents legalment".

Ajuntament
Ajuntament