Finalitzen els treballs de millora de l'entorn de l'Escola Bressol can Roura i el SEM can Banús

Última revisió 08-03-2022 13:29
09/02/2022

Aquest dimecres han finalitzat els treballs de millora de l'entorn de l'Escola Bressol can Roura i el SEM can Banús que han servit per millorar la seguretat viària i l'accessibilitat en aquesta zona. Amb aquests treballs de millora, alguns carrers de la zona passen a ser de sentit únic de circulació d’acord amb els objectius i les propostes que planteja l'Estudi de mobilitat sostenible de Vilassar de Dalt.

Per tal de millorar la seguretat i l'accessibilitat a la zona de l'Escola Bressol i el SEM Can Banús, es van posar en marxa, el passat mes d'octubre, uns treballs d'adequació de vials i voreres que han finalitzat aquesta setmana.

Amb aquests treballs de millora, alguns carrers de la zona han passat a ser de sentit únic de circulació d’acord amb els objectius i les propostes incloses en l'Estudi de mobilitat sostenible de Vilassar de Dalt. Es tracta del carrer Marquès de Barbarà, entre Riera Targa i Sants Màrtirs, el carrer Sants Màrtirs, entre Marquès de Barbarà i Sant Miquel i el carrer Joan Alavedra.

Aquestes actuacions s’emmarquen en un seguit de propostes municipals pel foment de la mobilitat tova, segura i sostenible, amb l’objectiu de reduir l’ús del vehicle privat, i per una recuperació progressiva de l’espai públic pel conjunt de la ciutadania.