La Massa Teatre, escenari de la 42ena Assemblea d'Esplais catalans

Última revisió 05-12-2023 11:57
04/12/2023

Vilassar de Dalt va acollir aquest cap de setmana la 42ena Assemblea general d'Esplais catalans que va reunir 200 monitores i monitors de 60 esplais d’arreu del territori durant dos dies.

Esplais Catalans - Esplac va celebrar, aquest cap de setmana 2 i 3 de desembre, la 42ena Assemblea General Ordinària, el màxim espai de decisió de l’entitat. La Massa Teatre va ser escenari dels debats i actes oficials mentre que altres espais municipals de la vila van acollir els i les participants en altres activitats.

Al voltant de 200 monitores i monitors de 60 esplais d’arreu del territori van aprovar els principals projectes de l’associació pel curs vinent, així com els posicionaments de l'entitat. L'Assemblea va aprovar els càrrecs directius de l'entitat i el Pla de Treball 2023-24 que aposta per la creació de continguts i visibilització de referents infantils i juvenils a través de la creació de lapiqueta.cat, una nova revista digital d’Esplac dedicada a infants i joves. A més, es va manifestae la voluntat de seguir treballant i reclamant locals dignes on fer esplai els dissabtes, així com de realitzar els Campaments Pedagògics d’Esplac amb la voluntat de generar discurs a l’entitat.

L'acte va comptar amb la presència de la directora general de joventut de la Generalitat de Catalunya, Rut Ribas i Martí, l'alcaldessa de Vilassar de Dalt, Carola Llauró i la regidora d'Educació i Cicles de Vida, Carme Terradas.

Font i fotografies: Esplais catalans - Esplac