La Minitrail Vilassar aplega més de 150 participants en la seva vuitena edició

Última revisió 06-11-2023 13:41
06/11/2023

Més de 150 nens i nenes van participar diumenge a la vuitena edició de la cursa infantil Minitrail Vilassar. Un esdeveniment, organitzat pel CE Sensacions amb el suport de l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona, que any rere any s'ha anat consolidant en el calendari esportiu del municipi.

El parc de can Rafart va ser el punt de trobada dels corredors i corredores de la vuitena Minitrail. Amb l’organització d’aquesta cursa infantil, el CE Sensacions vol promoure l'esport i els hàbits saludables entre els més joves i el respecte per la muntanya tot endinsant-los en el món del trail.

A les 10 del matí, i després de recollir la bossa d'obsequis i el dorsal, els corredors i corredores s’anaven col•locant a la línia de sortida per iniciar les diferents curses. Des de 500m fins a 6km segons les edats dels i les participants. Tot plegat enmig de l'expectació i els crits d'ànims dels familiars i amics que omplien els  recorreguts i la línia de meta.

Com cada any, els circuits pels més grans transcorrien per l’entorn natural de l’Anella Verda de Vilassar i, com sempre, els més petits havien de fer-ho per dins el parc de Can Rafart. A banda de la trentena de voluntaris i voluntàries que guiaven els nens i nenes al llarg de tot el circuit, els organitzadors també van comptar amb el suport de l’ADF i la Policia local per controlar el trànsit i garantir, així, la seguretat dels i les participants.

En acabar, tots els corredors i corredores tenien a punt un avituallament amb un bon esmorzar per recuperar forces rebre i una medalla de reconeixement que els va lliurar l’alcaldessa de Vilassar, Carola Llauró i la regidora d’Esports, Anna Folch.

Abans de tancar la jornada, es va fer el lliurament dels trofeus als tres primers classificats i classificades de cada categoria d'edat.

 

Podeu consultar les classificacions de les curses a https://www.9hsports.cat/ca/resultat_cursa/1450?fbclid=IwAR3TXGLt594lC-kkvXwIbdKE7roTMmSEhL049NeKIpHIxuxqFpI0y8mvQoo

Trobareu totes les imatges a la pàgina de Facebook de la MiniTrail.