La pista de can Banús es tancarà al públic per Sant Joan i Sant Pere a causa dels danys que s'hi han produit amb l'encesa de petards

Última revisió 17-06-2022 10:18
13/06/2022

La pista exterior de can Banús, remodelada recentment amb un acabat de color blau i que ha suposat una important despesa econòmica, ha patit els primers desperfectes degut a un mal ús provocat per l’encesa de focs d’artifici. És per aquest motiu que l'Ajuntament ha decidit tancar-la al públic durant les diades de Sant Joan i Sant Pere.

 

 

En la darrera remodelació de la pista exterior de Can Banús s’ha optat per un acabat de qualitat del qual mai havien pogut gaudir ni els clubs esportius locals que hi entrenen, ni les escoles que hi fan activitat física ni la ciutadania en general que també la pot gaudir de forma intensa. Aquest acabat de resines és una mica més delicat que els acabats que hi havia fins ara de formigó. Per això és important respectar-ne el seu ús i no encendre-hi cap tipus de material pirotècnic, ja que malmeten l’acabat de resines provocant forats en el paviment. Tampoc s'hi pot circular amb monopatins, patinets, ni bicicletes, ja que hi deixen el cautxú incrustat. En aquest sentit, no s’hi poden encendre ni petards ni fonts ja que malmeten l’acabat de resines provocant forats en el paviment.

Per a protegir la pista exterior durant les properes diades, es tancarà totalment l’accés a la pista per la revetlla i celebració de Sant Joan, des del dia 23 de juny al migdia fins al diumenge dia 26 al matí, i per a la revetlla de Sant Pere, del dia 28 a la tarda fins el dia 29 al matí.

Des de l'Ajuntament instem a tota la ciutadania, membres de la comunitat educativa i clubs esportius perquè entre tots i totes vetllem per a la conservació del bon estat de la nova pista exterior.