La Policia local identifica una persona per robatori amb força a l'interior d'un vehicle

Última revisió 29-01-2021 15:52
29/01/2021

Aquesta matinada, i en col·laboració amb les policies locals de Premià de Mar i Premià de Dalt, la policia local de Vilassar de Dalt ha identificat un individu per delictes de robatori amb força dins de vehicle.

Gràcies a la col·laboració ciutadana, la Policia Local es va dirigir, la passada matinada, al carrer Manuel Moreno després de rebre un avís per una persona que estava trencant el vidre d’un vehicle. Els agents van observar una persona amagada a la Riera Salvet que, en veure la patrulla, va iniciar una fugida per la mateixa Riera. Els agents el van seguir intentant barrar-li el pas però el presumpte autor dels fets va saltar el mur de can Maians i el van perdre de vista, tot i que van poder observar les seves característiques físiques.

La patrulla va demanar suport a les policies locals de Premià de Mar i Premià de Dalt que, per la descripció física de l’individu van informar que ja se l’havia detingut dies enrere per fets similars. Els agents actuant van extreure la fitxa d’antecedents i ressenya fotogràfica i es va poder identificar sense cap mena de dubte que era la mateixa persona, per la qual cosa ara s’inicien diligències penals imputant-li dos presumptes delictes de robatori amb força a interior de vehicle.
 

Policia local
Policia local