L'Ajuntament publica les bases per l'oferta pública de compra d'habitatge a Vilassar

Última revisió 15-06-2022 14:54
15/06/2022

L’Ajuntament ha destinat 440.000€ per l’adquisició d’habitatges d’emergència social i, garanteix així, el dret universal d’accés a un habitatge digne i assequible. Amb aquesta nova acció, el consistori vol donar una resposta immediata a les famílies que es troben en una situació d’emergència social i garantir el seu dret a l’habitatge. Els propietaris que vulguin oferir la venda d’un habitatge poden conèixer els requisits i el tràmit en les bases adjuntes en aquesta publicació.

Tal i com s’especifica a les bases, els habitatges hauran de complir diversos requisits coma ara el d’estar ubicats al municipi de Vilassar de Dalt, tenir com a mínim 40 m2 o una superfície útil no inferior a 30 m2, disposar de cèdula d’habitabilitat i del certificat energètic vigent o que el preu màxim sigui de 180.000€ LPAP.

La selecció dels habitatges que s’ofereixin es decidirà per concurrència en concurs públic que estarà obert des d'aquest dimecres 15 de juny fins al divendres 15 de juliol.

Des de OAC (Oficina d’Atenció a la Ciutadania), es donarà el suport necessari a aquelles persones que vulguin participar-hi i se’ls ajudarà en la tramitació de les seves propostes.