Meritxell Nedderman, Las Karamba i Magalí Datzira al Floral 2023

Última revisió 21-02-2023 11:58
21/02/2023

Del 12 al 14 de maig torna el Festival Floral, la proposta de Judit Nedderman i Martí Sancliment que uneix els dos Vilassars a través de la música i el patrimoni.

Meritxell Neddermann, Las Karamba, Lucia i Horacio Fumero, Magalí Datzira, Gessamí Boada, Yaima Orozco, Arar i Kris Tena són els noms de la segona edició del festival Floral, el festival musical i feminista de Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar. 

El Festival Floral, impulsat per Judit Nedderman i Martí Sancliment, ha anunciat aquest dimarts 21 de febrer la seva segona edició que tindrà lloc a Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar els dies 12, 13 i 14 de maig apostant, de nou, per un cartell format per actuacions liderades per dones.

Floral és un dels pocs festivals amb perspectiva de gènere que hi ha a Catalunya i centra la seva programació en propostes liderades per dones. El certàmen, a més a més, vincula els dos municipis de Vilassar a través de l’art i el patrimoni històric i cultural. El festival tornarà a proposar, aquest 2023, concerts a diversos espais emblemàtics com la Torre d’en Nadal (Vilassar de Mar), els Jardins de Can Rafart i La Massa Teatre (Vilassar de Dalt) i, per primera vegada, als Forns Romans de la Fornaca.

En aquesta segona edició, el Floral acollirà els concerts de la vilassarenca Meritxell Neddermann, pianista, cantant i productora que a la primavera començarà a mostrar el disc que publicarà a la tardor; Magalí Datzira, contrabaixista, cantant i compositora formada a la St. Andreu Jazz Band, al Liceu, a l’ESMUC i al Conservatori d’Àmsterdam; i el concert de l’artista emergent Kris Tena el 12 de maig al Parc de Can Rafat (Vilassar de Dalt). El 13 de maig, la Torre d’en
Nadal (Vilassar de Mar) acollirà un dels grans concerts del certamen, el de Las Karamba, un dels grups més en forma del moment, amb cantants i instrumentistes vingudes de Llatinoamèrica i Catalunya. Les acompanyarà la cantautora cubana Yaima Orozco. El duet Arar actuarà el dia 14 de maig als Forns Romans de la Fornaca (Vilassar de Dalt) en horari vermut i, a la tarda, La Massa Teatre acollirà el concert del duet de jazz Los Fumero, format per la pianista i cantant Lucia Fumero i el seu pare, el contrabaixista Horacio Fumero, i el concert de la cantant i compositora mataronina Gessamí Boada.

Les entrades per a totes les activitats del festival ja es poden comprar al web festivalfloral.cat


 

Floral
Floral