Una trobada al Museu Arxiu obre oficialment el curs escolar

Última revisió 30-09-2022 10:25
30/09/2022

La comunitat educativa de Vilassar de Dalt va obrir oficialment el curs escolar 2022 - 2023 amb una trobada al Museu Arxiu de Vilassar.

El nou curs escolar va donar el tret de sortida oficial aquest dimecres al Museu Arxiu amb una trobada de la comunitat educativa de Vilassar. Després d'una benvinguda de la regidora d'educació, Carme Terradas i la tècnica de l'àrea, Sílvia Domenech, les persones responsables del projecte Re-Animar van compartir amb el públic la seva experiència. El projecte, impulsat per l'Institut Jaume Almera acosta l’art contemporani a l'alumnat a través de la creació artística (plàstica, musical i literària). A partir d’objectes trobats en tres àmbits (muntanya, mar i poble), els alumnes construeixen per grups, obres plàstiques que serveixen d’inspiració per a la creació de partitures musicals i microrelats.

D'acord amb el tema de la sostenibilitat i l'ecologisme també va participar a la trobada l'entitat Vilassar ecologista que va explicar les seves activitats i de quina manera pot col·laborar amb els centres educatius. Per finalitzar amb les xerrades, l'estudi d'arquitectura i disseny afincat a Vilassar Naifactory Lab també va exposar la seva activitat que ha culminat aquest any amb la creació d'un biomaterial que protagonitza un aparador de l'empresa Mango a Nova York. Tot plegat va servir per presentar la Guia de recursos d'aquest curs amb totes les activitats i serveis que es troben a disposició dels centres per complementar la seva activitat docent diària.

La vetllada va finalitzar amb un petit refrigeri per acabar de compartir impressions al pati del Museu Arxiu. 

Et pot interessar