Vilassar de Dalt contra la LGBTIfòbia a l'esport

Última revisió 16-02-2024 12:22
16/02/2024

Les regidories d’Esports i d’Igualtat se sumen a la campanya de sensibilització en l'àmbit esportiu, amb motiu del Dia Internacional contra la LGBTIfòbia en els esports.

Per tal de sensibilitzar contra la LGTBIfòbia, l'Ajuntament i els clubs i entitats esportives de Vilassar de Dalt se sumen a la commemoració del Dia Internacional contra la LGBTIfòbia en els esports que se celebra el 19 de febrer. 

Aquest 2024, el Consell Comarcal, amb la col·laboració del Consell Esportiu del Maresme, ha engegat una campanya perquè el proper 19 de febrer no passi desapercebut i fa una crida a entitats i clubs esportius de la comarca a sumar-s’hi amb accions de sensibilització. L'Ajuntament de Vilassar de Dalt també s'ha sumat a la campanya i ha fet una crida a tos els clubs i entitats esportives de Vilassar de Dalt facilitant-los materials de difusió i convidant-los a commemorar la jornada.

Dia Internacional contra la LGBTfòbia a l’esport se celebra en record de Justin Fashanu, el primer esportista professional que va fer pública la seva homosexualitat i que, anys després, va posar fi a la seva vida a causa de la pressió, el rebuig i la discrimanació que va patir.

Per a més informació podeu contactar amb la Sílvia Domènech Pou, Tècnica municipal d’Igualtat i Feminismes a domenechps@vilassardedalt.cat / 627524585.

19 febrer
19 febrer

Et pot interessar