Associació de Municipis i Entitats per l'Aigua Pública (AMAP), en l’Assemblea celebrada dimecres 31 de gener. En aquest mateix acte  es va prendre la decisió que Vilassar de Dalt n’assumís també la secretaria.

">

Vilassar de Dalt, nou membre de la Comissió Executiva de l'AMAP

Última revisió 01-02-2024 10:27
01/02/2024

Vilassar de Dalt ha estat nomenat com a nou membre de la Comissió Executiva de l'Associació de Municipis i Entitats per l'Aigua Pública (AMAP), en l’Assemblea celebrada dimecres 31 de gener. En aquest mateix acte  es va prendre la decisió que Vilassar de Dalt n’assumís també la secretaria.

El regidor Sergi Igual i Molina, responsable de la regidoria de Serveis i supervisor de l'empresa pública "Vilassar de Dalt Aigües-ViDA", serà qui assumirà les responsabilitats dins la Comissió Executiva.

Aquesta designació no només reconeix la participació activa de Vilassar en la defensa de la gestió pública de l'aigua, sinó que també consolida el seu compromís amb aquest objectiu. És per aquest motiu que l'Ajuntament agraeix a l’AMAP i a les entitats que en formen part, la confiança dipositada al municipi de Vilassar.

L'AMAP, com a entitat sense ànim de lucre, té com a objectiu principal difondre i promoure la gestió íntegrament pública de l'aigua, alhora que dóna suport als municipis que aspiren a aconseguir aquest objectiu.

Amb un total de 68 membres, entre ajuntaments i entitats catalanes, l'AMAP representa aproximadament 3,5 milions d'habitants, equivalent al 47% de la població total de Catalunya.

Enllaços

Et pot interessar