Aquesta Festa Major torna el pa amb tomàquet

Última revisió 23-08-2021 11:03
23/08/2021

Gràcies a la millora de la situació epidemiològica, aquest 2021 es pot recuperar el tradicional Pa amb tomàquet de la Festa Major dels Sants Genís.

La nit del 24 d'agost ha estat tradicionalment marcada pel pregó de Festa Major i el Pa amb tomàquet a la Plaça de la Vila. Aquest any es recupera la tradició però amb el Parc de can Rafart com a nova ubicació. 

Després del pregó i el pregonet, doncs, tothom qui ho vulgui podrà gaudir del sopar a la fresca de la Festa Major. Aquest any, a banda del menú tradicional amb pa amb tomàquet i embotit, també hi haurà menú vegà, per a presones celíaques i per a intolerants a la lactosa. Els tiquets per al sopar (4 €, beguda no inclosa) es podran comprar el mateix dia 24 a la barra situada a la pèrgola de can Rafart a partir de les 19.00 h. 

Després del sopar i abans del concert de La Banda del coche rojo que tindrà lloc al mateix estai, el públic haurà de sortir del recinte i tornar-hi a entrar al cap de 15 minuts per tal que es pugui adaptar l'espai i en compliment de les mesures anticovid. En aquest sentit, primer accediran al recinte del concert les persones amb entrada anticipada i després tothom qui no tingui reserva també podrà seure mantenint els grups bombolla i complint totes les mesures de prevenció de la Covid.

Podeu reservar les entrades pel concert clicant aquí.

 

Pa amb tomàquet
Pa amb tomàquet