Can Rafart acull la 22a edició de l'Aplec de Sardanes

Última revisió 07-06-2022 13:22
07/06/2022

Després que el passat mes de març s'hagués de posposar a causa de la pluja, aquest dilluns 6 de juny es va celebrar, finalment, el 22è Aplec de Sardanes de Vilassar de Dalt.

La carpa de can Rafart va acollir una edició gairebé estiuenca de l'Aplec de Sardanes de Vilassar de Dalt aquest dilluns 6 de juny. Coincidint amb la festivitat de la Segona Pasqua, el Grup Sardanista de Vilassar va reunir amants de la sardana per escoltar i ballar amb la música de les cobles Marinada, Principal del Llobregat i Mediterrània. Durant tot el matí es van poder sentir sardanes amb títols referents a boscos, parcs, jardins i fonts interpretades alternativament per totes tres cobles. Un dels moments especials de la jornada va arribar amb la sardana 'Espurnes perpètues', de Jordi Molina, interpretada per les 3 cobles convidades, amb la direcció de Jordi León i Jaume Yelo a les timbales.

L'Aplec també va comptar amb la tradicional Fira d'artesans i va servir per resoldre el concurs Sardanejant que ha ocupat els aparadors de la vila amb imatges i enigmes de la història de l'entitat durant les darreres setmanes i que va guanyar la Paola Salas Rivera.