Comencen les obres de rehabilitació de la coberta del poliesportiu can Banús

Última revisió 05-10-2021 08:23
05/10/2021

Continuant amb la política de millores en equipaments esportius, aquest dimarts 5 d’octubre comencen les obres de rehabilitació integral de la coberta del poliesportiu can Banús. Amb motiu de les obres, hi haurà una afectació parcial de l’aparcament del poliesportiu (c/ Sants Màrtirs), amb restriccions a les places més properes a l’equipament.

Els treballs se centren en la reparació dels tancaments de la coberta i el sistema de recollida d’aigües (canals i baixants) per evitar les goteres que hi havia fins ara quan plovia. L’actuació també inclou la renovació del tancament translúcid de les lluernes millorant, així, la captació de llum natural i reduint així el consum energètic en il·luminació.

Aquesta actuació permetrà la instal·lació de plaques fotovoltàiques per aprofitar la llum solar i generar energia elèctrica per abastir el poliesportiu i la piscina. S'hi instal·larà una potència total de 73,44 kWp amb la qual s'aconseguirà abastir el 32,3% del total del consum. Això suposarà un estalvi de 9.268 € anuals i una reducció de les emissions de CO2 de 54 tones.

Aquest projecte tindrà un cost de 74.502 € i es portarà a terme a principis de l'any vinent.