Conferència: Resultats del projecte de col·lecció virtual dels insectes i altres artròpodes del Parc de la Serralada Litoral

El Centre de Documentació del Parc de la Serralada Litoral "Salvador Grau i Tort" va començar l'any 2020 un projecte de ciència ciutadana d'elaboració d'una col·lecció virtual dels insectes i altres artròpodes del Parc.
Per fer-ho, es va proposar als usuaris i visitants del Parc que enviessin les fotografies d'aquests animals que fessin durant les seves visites i excursions dins l’àmbit del Parc entre els mesos de juny i octubre. Aquesta mateixa proposta es va repetir l’any 2021 i ara es presenten tant els resultats aconseguits durant els dos darrers anys, com l'inici de la tercera campanya, que començarà el mes de juny.

Amb aquesta finalitat, s’han organitzat tres xerrades per explicar la feina feta i la nova campanya, a més d’alguna sorpresa més. Aquestes sessions s’emmarquen en les activitats de la Setmana de la Natura.
La xerrada inaugural serà el dijous 19 de maig a les 19 h al Museu Arxiu de Vilassar de Dalt, seu del Centre de Documentació del Parc. 

Més informació a: p.slitoral.cdp@diba.cat
 

19/05/2022
Hora inici 19:00
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 13-05-2022 13:40