Festival Revela’T, ja han signat el nou conveni que ha de regir la col•laboració entre els dos ens en l'organització de l'esdeveniment aquest 2021. El Festival se celebrarà a Vilassar entre el 18 de setembre i el 12 d’octubre.

">

El Revela'T prepara la seva novena edició que tindrà lloc a la tardor

Última revisió 07-04-2021 11:58
11/03/2021

L’Ajuntament i l’Associació EspaiFoto, impulsora del Festival Revela’T, ja han signat el nou conveni que ha de regir la col•laboració entre els dos ens en l'organització de l'esdeveniment aquest 2021. El Festival se celebrarà a Vilassar entre el 18 de setembre i el 12 d’octubre.

Després de vuit edicions el Revela’T s'ha convertit en un esdeveniment d'innovació cultural que ha situat Vilassar com a referent internacional en el món de la fotografia analògica. Sobre aquest eix s'han anat perfilant activitats, exposicions, seminaris, intercanvis i venda de tecnologia. El Festival gaudeix del reconeixement oficial de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Barcelona com a esdeveniment de rellevància nacional, entitats que també el subvencionen econòmicament.

Segons el conveni signat la nova edició del festival, ja consolidat al municipi, agilitza i simplifica la gestió i coordinació de l'esdeveniment, que s'ha anat endreçant i millorant al llarg dels anys. La signatura també regeix la gestió del Revela’T i la col•laboració entre l'Ajuntament i els organitzadors durant aquest 2021.

Pel que fa al finançament, l'aportació municipal es manté en un total de 40.000 del pressupost municipal. El finançament del festival es completa amb la subvenció de la Generalitat de Catalunya (40.000€), la de la Diputació de Barcelona (15.000€), i patrocinis privats d'empreses i ingressos del propi esdeveniment.

Un altre dels punts destacats del conveni és la cessió de material i espais municipals com ara l'Estrella, el Museu Arxiu, el Parc de can Rafart, la Biblioteca can Manyer... També es facilitarà l'accés a equipaments privats, com és el complex fabril de Cal Garbat.

EspaiFoto es compromet, a més, a complir, en el marc  de l'organització i difusió del Festival, amb els objectius estratègics del Pla de Turisme: la difusió dels serveis comercials i de restauració, i la projecció dels recursos culturals i patrimonials de Vilassar.

La novena edició del Festival Revela’T tindrà lloc entre el 18 de setembre i el 12 d’octubre, tot i que el cap de setmana principal serà el del 24 al 26 de setembre amb la inauguració oficial, la fira comercial i el mercat d’autor i les activitats de caire familiar.