L’Ajuntament posa en marxa la tercera edició dels Pressupostos Participatius. En aquesta ocasió la ciutadania podrà escollir la destinació de 135.000 euros dels pressupostos de l'any vinent.

">

Engega una nova edició dels Pressupostos Participatius de Vilassar

Última revisió 22-03-2023 14:41
22/03/2023

L’Ajuntament posa en marxa la tercera edició dels Pressupostos Participatius. En aquesta ocasió la ciutadania podrà escollir la destinació de 135.000 euros dels pressupostos de l'any vinent.

La setmana vinent donarà el tret de sortida una nova edició del procés dels Pressupostos Participatius de Vilassar de Dalt. Ho farà amb una sessió informativa que tindrà lloc a la sala d’actes de la Biblioteca Can Manyer, a les 8 del vespre.

Des del dilluns 27 de març i fins al 16 d’abril es podran presentar les propostes que es valoraran en el marc d’aquest nou procés participatiu que compta amb 135.000 euros. Poden presentar-hi idees totes aquelles persones que viuen, treballen o tenen algun vincle amb el municipi. Les propostes han de complir algunes condicions bàsiques com per exemple que han de ser propostes d'inversions d'interès públic, que no superin els 135.000 euros i que siguin perdurables en el temps, entre d’altres requisits.

Com en les edicions anteriors, hi haurà dos canals per presentar propostes:  a través del web participa.vilassar.cat o amb la butlleta que acompanya el tríptic informatiu que es repartirà casa per casa i que s'haurà de dipositar a les urnes que trobareu a:

Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC)
Biblioteca can Manyer
Espai Jove – Espai cívic Les Escoles (can Pons)

Aquesta és la tercera edició d’uns Pressupostos Participatius que han fet realitat propostes de la ciutadania com un skate park, nous equipaments esportius o la millora del parc infantil de can Rafart, en la primera edició. Les nou propostes guanyadores de l’any passat s’executaran aquest 2023 i les podeu consultar en aquest enllaç.