La regidora d'Igualtat recull el distintiu For Gender

Última revisió 03-10-2022 10:10
03/10/2022

La regidora d'Igualtat, Mireia Durany va recollir, la setmana passada, el distintiu For Gender en un acte celebrat a Santa Coloma de Gramenet. 

Vilassar de Dalt ha estat reconegut amb el distintiu For Gender SG City 50-50 de nivell avançat, el primer en l'àmbit internacional que reconeix la tasca i els compromisos de les institucions en la lluita per la igualtat de gènere. Després del reconeixement rebut el maig passat, el passat dijous Vilassar va recollir el distintiu en un acte en el marc del II Fòrum de municipis certificats a l'Espai cultural CIBA de Santa Coloma de Gramenet.

L’Associació Forgender Seal, especialitzada en la incorporació de la perspectiva de gènere en les polítiques públiques, ha reconegut l’Ajuntament de Vilassar de Dalt amb el distintiu SG CITY 50-50, el primer segell d’àmbit internacional que certifica els compromisos assumits pels governs locals amb la finalitat de reduir les desigualtats de gènere i complir amb la legislació en matèria d’igualtat. Amb aquesta distinció l'Ajuntament de Vilassar es compromet a seguir tirant endavant accions per a la igualtat de gènere durant els propers dos anys, moment en què es tornaran a avaluar els compromisos de les diferents àrees municipals en aquest sentit.

Pots llegir tota la informació del Distintiu For Gender clicant aquí.

For gender
For gender