L'Ajuntament assumeix la gestió de l'aigua a partir de l'1 de gener del 2023

Última revisió 20-03-2023 10:09
27/12/2022

A través de l’empresa “Vilassar de Dalt Aigües EPEL – ViDA”, l’Ajuntament de Vilassar de Dalt ha apostat per la remunicipalització del servei d’abastament d’aigua i clavegueram amb l’objectiu de millorar-ne la prestació, exercir-ne un millor control econòmic i facilitar l’adopció de pràctiques més respectuoses amb el medi ambient. L’inici de la prestació directa del servei es farà efectiu a partir de l’1 de gener de 2023.

El canvi de gestió es va aprovar definitivamenta la sessió plenària extraordinària del 16 de maig amb els vots a favor de tots els grups municipals, a excepció del vot en contra del regidor no adscrit.

Finalment, la gestió directa es farà efectiva l’1 de gener del 2023 a través de l’empresa municipal de nova creació Vilassar de Dalt Aigües-ViDA. Aquesta entitat pública empresarial té com a objectiu gestionar la prestació del servei integral d’aigua i clavegueram, la direcció  estratègica, l’avaluació dels resultats de l’activitat i el seu control d’eficiència. En aquest sentit, es vol oferir un servei eficient, de proximitat i de qualitat que vetlli pels interessos de tota la ciutadania.

A partir de l’1 de gener, ViDA formarà part del conjunt dels ens municipals dependents de l’Ajuntament i estarà adscrita a la Regidoria de Serveis. L’atenció als usuaris/usuàries de ViDA es podrà fer presencialment a les oficines, telemàticament a través del portal virtual i també per correu electrònic i per telèfon.

 


 

Dades de contacte ViDA

Adreça d’oficines: Riera de Targa 49, local A, 1er pis (Mercat Municipal - Sorli Can Robinat), Vilassar de Dalt.

Horari d’atenció al públic a les oficines (no cal demanar cita prèvia):

  • De dilluns a divendres, de 09.30 h a 13.00 h
  • Dijous tarda, de 16.30 h a 18.30 h

Telèfon d’atenció (en horari d’oficines): 93 826 74 30

Telèfon d’avaries i urgències: 666 84 70 40

Web: www.aiguesvida.cat

Mail de contacte: administracio@aiguesvida.cat

Vídeos

Vilassar de Dalt aigües, ViDA. Perquè l'aigua és vida i l'aigua és nostra.

Et pot interessar