L'alumnat de 4t d'ESO tanca el projecte de Servei comunitari amb vídeos de l'ONG Fundipau i l'entitat Vilassar Ecologista

Última revisió 16-06-2022 11:01
16/06/2022

Fundipau i Vilassar ecologista protagonitzen els vídeos finals del projecte Reacciona dins el Servei comunitari de l'alumnat de 4t d'ESO de Vilassar de Dalt.

Els i les alumnes de 4t ESO de l'Institut Jaume Almera i l’IE Sant Jordi han finalitzat aquest curs 21/22 el servei comunitari en col·laboració amb recursos educatius, entitats socials i la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Vilassar de Dalt. Entre els projectes d'aquest servei hi ha Reacciona, un taller de cinema en què l'alumnat ha realitzat un treball audiovisual per conèixer i aprofundir en dues entitats socials / ONG´s. Aquest any, Fundipau i Vilassar ecologista han estat les entitats escollides per l’alumnat i són les protagonistes dels vídeos d'aquest curs.

El Servei Comunitari està adreçat a l'alumnat de secundària obligatòria, concretament a 4t d'ESO i és una acció educativa en el marc del currículum obligatori que vol promoure que els i les alumnes experimentin i protagonitzin accions de compromís cívic, aprenguin en l'exercici actiu de la ciutadania i posin en joc els seus coneixements i capacitats al servei de la comunitat.

Els serveis i entitats col·laboradores han estat:
Biblioteca Municipal Can Manyer
Parc Serralada Litoral
Càritas Vilassar de Dalt
Centre Obert Vilassar de Dalt
Àrea d’Infància, Adolescència i Joventut
Reacciona. Taller de cinema, activitat finançada per Regidoria Educació amb els vídeos  Enyorança entre paraules de l’IE Sant Jordi que parla sobre la situació de la guerra a Ucraïna  i la entitat Vilassar ecologista de l’INS Jaume Almera sobre l’actual crisi climàtica.
Vilassar de Dalt contra el càncer
Hospital de Sant Pere i Casal de dia Municipal

Per a més informació podeu contactar amb domenechps@vilassardedalt.cat.
 

Servei comunitari
Servei comunitari

Et pot interessar