Professionals i famílies aprofundeixen sobre el bullying

Última revisió 22-02-2023 13:43
22/02/2023

Fins a 30 persones van participar a les dues sessions sobre el bullying amb el psicòleg i assessor psicopedagògic i familiar Ramon Almirall Ferran.

El passats 7 i 15 de febrer van tenir lloc dues sessions amb Ramon Almirall Ferran, psicòleg, assessor psicopedagògic i assessor familiar, per abordar i aprofundir sobre el concepte del bullying, organitzades des de l’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Vilassar de Dalt, amb la col·laboració de l’AFA Francesc Macià.

Aquestes dues formacions es van enfocar des de diferents mirades: una adreçada a professionals de l’àmbit educatiu (equips docents, monitors/es de lleure, entrenadors/es, entitats de lleure...) i una altra adreçada a famílies. Totes dues sessions van comptar amb una alta assistència i molt d’interès cap al tema, hi van participar una trentena de persones interessades en aprofundir sobre el bullying.

Amb aquest article del ponent podràs entendre i aprofundir més sobre què entenem per bullying: Almirall, R. (2018). Bullying, un drama ocult, amagat.  Àmbits de Psicopedagogia i Orientació Nº 48 (3a.època) maig 2018 p. 24-39

bullying
bullying