S'obre el termini per sol·licitar beques per a activitats esportives i de lleure

Última revisió 01-09-2022 10:14
31/08/2022

Per tal de garantir l'accés a l'activitat esportiva i de lleure dels infants i el jovent de Vilassar amb dificultats socioeconòmiques, l'Ajuntament de Vilassar convoca beques per a aquestes activitats que es podran sol·licitar del 5 al 23 de setembre.

S'obre el termini per sol·licitar beques per a activitats esportives i de lleure.

Per tal de garantir l'accés a l'activitat esportiva i de lleure dels infants i el jovent de Vilassar amb dificultats socioeconòmiques, l'Ajuntament de Vilassar convoca beques per a aquestes activitats que es podran sol·licitar fins al 23 de setembre.

L’esport i el lleure són activitats importants pel desenvolupament físic, psicològic i social de les persones en general i sobretot per als menors d'edat. Per aquest motiu des de l’ajuntament de Vilassar de Dalt s’aposta per facilitar l’accés de tots i totes promovent unes beques per ajudar les famílies amb dificultats econòmiques.

Les beques per a la pràctica de l’esport  i de les activitats de lleure durant el curs 2022-23 estan adreçades als i les menors entre 3 i 17 anys empadronats al municipi, que vulguin realitzar alguna activitat esportiva i que per la situació socioeconòmica tinguin dificultats per poder-hi accedir.

El procés està pensat perquè les famílies amb una situació socioeconòmica amb més dificultats puguin gaudir d’ajudes que facilitin la igualtat d'oportunitats dels infants del municipi.

El període de sol·licituds s'allargarà fins al 23 de setembre i caldrà presentar tota la documentació que podreu trobar en aquest espai.

És important mirar bé la informació de les beques i presentar tot la documentació necessària per la avaluació de les sol·licituds. El període de sol·licituds s’obrirà el proper dilluns 5 de setembre i es tancarà el divendres 23 de setembre, ambdós inclosos.

La presentació de les sol·licituds es podrà fer mitjançant dues vies:

  • Presencial: descarregueu, ompliu i imprimiu els formularis adjuntats. Assegureu-vos de tenir tots els document de la secció documentació a entregar necessària per aquest tràmit. S’haurà d’anar a l'OAC (Plaça de la Vila, 1) i entrar per registre la sol·licitud. No cal cita prèvia però podeu sol·licitar informació al 93 753 98 00.
  • Telemàtica: descarregueu, ompliu i imprimiu els formularis adjuntats. Tramiteu una instància genèrica i adjunteu tots els formularis omplerts i documentació addicional. Podreu realitzar tot el tramitar a l’enllaç següent: https://seuelectronica.vilassardedalt.cat/OAC/CdT.jsp?tramit=132

Per a més informació podeu consultar les bases i documentació necessària o bé trucar als Serveis socials municipals 93750 90 16.

Beques activitats esportives
Beques activitats esportives

Et pot interessar