Una Festa Major d'interior recupera la presencialitat a la majoria d'actes

Última revisió 04-05-2021 10:27
03/05/2021

Com una tradició més de la Festa Major dels Sants Màrtirs, la pluja ha estat una de les principals protagonistes d'aquesta Festa Major, i és que les previsions meteorològiques han obligat a traslladar bona part de la programació a espais interiors. Tot i això, la ciutadania de Vilassar ha respost amb ganes i responsabilitat a un programa d'actes que ha combinat la presencialitat amb les activitats online. 

El Teatre La Massa ha estat l'escenari dels espectacles musicals d'aquesta Festa Major dels Sants Màrtirs 2021. El dia 28 d'abril al vespre, el músic local Esteve Genís va presentar-hi el seu darrer traball Viatge, acopanyat del grup vocal Game of Tones i la EGT Band mentre que la diada dels Sants Màrtirs va ser el torn de la música variada de l'orquestra Sabor Sabor. Un dels plats forts de la Festa Major d'enguany va ser el doble concert de la cantant barcelonina Suu que va esgotar les entrades per les dues sessions del seu concert. 

La pluja, com també és tradició, va obligar a canviar nombrosos escenaris dels actes de la festa i el Casinet va acollir les activitats familiars com ara l'espectacle de màgia del Mag Stigman que va omplir la sala el matí del dijous 29 d'abril. També al Casinet, es va celebrar el Bingo musical del Club d'esplai, una activitat participativa que va aplegar prop d'un centenar de persones per passar la tarda de l'1 de maig. 

També en format d'interior es va celebrar la Trobada de gegants el dia 1 de maig. El Pavelló de can Banús es va omplir per presenciar la 39a Trobada, reconvertida en mostra de balls per complir amb les restriccions per la pandèmia. En aquesta Festa Major, els Gegants de Vilassar també van aprofitar per presentar el seu darrer producte: una nova joguina amb la forma del gegant Lluís anomenada 'Lluís petit'.

El Casal Popular també s'ha sumat als Sants Màrtirs d'aquest 2021 i ho ha fet per partida doble. La Cobla Mediterrània va protagonitzar l'audició del sardanes del dia 30 d'abril que el Grup Sardanista va organitzar amb la confiança que aviat es podran reprendre les ballades. A l'escenari del Casal també s'hi ha pogut veure teatre. Clara Eva és una funció protagonitzada per l'actriu Clara del Ruste i dirigida per Jango Edwards que es va estrenar aquest diumenge 2 de maig i es podrà tornar a veure el proper dissabte dia 8.