Vilassar commemora el 8M amb una setmana d'activitats

Última revisió 01-03-2022 14:18
28/02/2022

Vilassar commemorarà el Dia internacional de les Dones amb activitats ben diverses del 7 al 10 de març.

El dilluns 7 de març començaran els actes de commemoració del 8 de març, Dia internacional de les Dones amb una mostra pels carrers del poble a càrrec dels centres educatius de Vilassar. La mateixa exposició es podrà visitar a la Biblioteca can Manyer del 7 al 26 d'abril. Els dies 8 i 10 de març tindrà lloc 'Dones que volen, poden i troben feina', un taller per motivar a l’acció cap a l’objectiu laboral, apoderar a les dones per la recerca de feina. El mateix 8 de març al migdia serà el moment de l'Acte institucional amb la lectura del manifest per part d'estudiants de secundària del municipi. La jornada acabarà amb la xerrada 'Dona, gènere i salut' a càrrec de Marta Vilanova-Vilà organitzada per Àgora Vilassar.

El dimecres 9 de març, el Pavelló de can Banús organitza dues activitats per a dones: country al matí i line dance a la tarda, mentre que la música l'hi posarà el grup Kirias amb una actuació a can Rafart el dijous 10 de març a les 11 del matí. La commemoració del 8M acabarà amb un taller de sabó el mateix dijous a la tarda a la Biblioteca can Manyer. 

La commemoració també tindrà vida a les xarxes socials amb el concurs virtual 'DONA'm respostes, Quizz 8M' organitzat per l'Espai Jove. 

 

8M 2022
8M 2022

Et pot interessar