Vilassar de Dalt, una de les seus del nou festival Floral

Última revisió 21-03-2022 14:05
21/03/2022

Vilassar acollirà, el proper mes de maig, part de la programació del nou Festival Floral que neix entre Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar creat per Judit Neddermann i Martí Sancliment.

Judit Nedderman i Martí Sancliment impulsen el festival Floral, un nou certamen de música amb perspectiva de gènere que tindrà lloc a Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar, del 20 al 22 de maig. Rita Payès i Elisabeth Roma, Núria Graham, Clara Peya, Clara Aguilar i el quartet vocal Seasons són els noms de la primera edició del festival vilassarenc.

Amb la voluntat de teixir un pont entre els dos Vilassars, Floral programa concerts a diversos espais emblemàtics com la Torre d'en Nadal a Vilassar de Mar, el Parc de Can Rafart i La Massa Teatre a Vilassar de Dalt. Tal i com afirma l'organització del festival, Floral vol ser "el primer festival de música i cultura de Vilassar, una proposta que vincula els dos municipis homònims a través de l'art i el patrimoni històric i cultural, amb una mirada crítica i feminista" i adopta aquest nom fent referència a una de les principals activitats econòmiques i tradicionals de la zona: la floricultura. A banda dels concerts, Floral també programa una xerrada feminista i la ruta històrica 'Vilassar, història d'un poble'.

El Festival Floral acollirà els concerts de Núria Graham i Clara Aguilar el dia 20 de maig a la Torre d'en Nadal (Vilassar de Mar), de Rita Payès i Elisabeth Roma el dia 21 de maig al l'Era de Can Rafart i de Clara Peya el dia 22 de maig a La Massa Teatre, a més d'un concert vermut a càrrec del quartet vocal Seasons el mateix diumenge 22 de maig als Jardins de Can Banús.

Les entrades per a totes les activitats del festival ja es poden comprar al web floralfestival.cat.

 

Floral
Floral

Enllaços