Vilassar se suma a la iniciativa 'Crit per les dones afganeses'

Última revisió 22-11-2021 12:19
22/11/2021

Vilassar de Dalt, a través de la Regidoria d’Igualtat, se suma a la iniciativa 'Crit per les dones afganeses' que vol denunciar la manca de drets humans que pateixen elles i les seves famílies.

La iniciativa, que ha nascut de dones de tots els àmbits de Catalunya, demana participar en una manifestació online on els manifestants formaran part d’una estructura (que pretén omplir el Passeig de Gràcia de Barcelona de forma virtual) amb manifestants d'arreu del món.

L’acte central serà el dia 27 de novembre a les 18.00 h. i les inscripcions ja estan obertes a través del web www.critvirtual.com. Cada inscripció donarà presència anònima a l’acte en forma d’una cadira virtual. En cas de no poder connectar-te a la web el dia 27, també podràs veure l’acte posteriorment per streaming.

A més a més, tothom qui ho desitgi podrà fer una aportació econòmica voluntària. Es prega que les aportacions siguin a partir de 5€. Els donatius es recaptaran durant el període d’inscripció, durant la manifestació i fins al tancament del web que estarà operatiu des del 15 de novembre fins al 24 de desembre de 2021.La recaptació s’entregarà a les entitats que treballen per acollir de forma digna els qui ja han fugit i ajudar-los a refer les seves vides.

Podreu trobar tota la informació, així com el programa de l’Acte central del dia 27 de novembre, al web www.critvirtual.com.


 

Crit per les dones afganeses
Crit per les dones afganeses

Et pot interessar