La Biblioteca can Manyer encara el 2021 amb un nou pla d'acció

Última revisió 22-01-2021 10:28
22/01/2021

El Pla d'acció de la Biblioteca can Manyer pel 2021 fixa les principals accions per mantenir l'equipament com a centre de la cultura a Vilassar durant aquest any marcat encara per les restriccions per la pandèmia.

La Biblioteca can Manyer arrenca el 2021 amb un nou pla d'acció, amb totes les sales obertes i tots els serveis actius excepte les activitats presencials.

Durant aquest any, la Biblioteca can Manyer centrarà les seves activitats en 5 eixos principals: oferir un servei bibliotecari de qualitat dirigit a totes les persones, potenciar el fons amb estratègies que n'afavoreixin l'ús, treballar el foment de la lectura, situar la biblioteca com a lloc de creació i treballar en xarxa amb les biblioteques del Maresme. Podeu llegir el detall del pla d'acció al document adjunt.

Durant el 2020, la Biblioteca can Manyer ha treballat per seguir oferint serveis a la ciutadania, tot i la pandèmia i encara aquest 2021 amb el mateix esperit. El pla d’acció respon a aquesta voluntat de continuar sent el servei cultural de referència del municipi, obert i accessible per a tothom, tant de manera presencial com virtual. Les xarxes socials seguiran tenint gran importància durant aquest any ja que moltes de les activitats s'han traslladat en aquests nous entorns. Podeu seguir la biblioteca a Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i Youtube.